Sportlov!

Oh yeah! och mitt sims funkar igen! Jag å freddi spelade tillsammans. Vi spelade på en familj som åkte till paris. Det var ovandligt få konflikter, den största var väll: -Vi sticker ner handen i hålet innan vi öppnar lönndörren. -Nej! vi öppnar lönndörren FÖRST!... Och så fortsatte det ett tag. Imorrn bär det av till morf å Guns.


Bokrea-shopping nr 2!

Idag var jag Amina Frida och Louise och handlade på bokrean, jag får inte nog! Jag köpte 9 böcker för jag hade mycket mer pengar än igår. Japp nio! Jag köpte Marked och Untamed i House of night serien för de saknades i min bokhylla. Jag köpte Skämmarens dotter och Skämmartecknet för de saknades också i min samling (de var så billiga :P). Jag köpte The Hunger Games (tjejen på omslaget) för det har varigt så mycket prat om den på sistonne så jag blev sugen att köpa den. Jag köpte Brisingr, den har jag inte läst än. Jag köpte Vampire Daries, ettan bara, vill se om jag tycker om dem. Jag köpte Korpens Port för den saknas i min samling, Dödens fält fattas också men den såg jag ingen stans. Jag köpte The Tales of Beedle the Bard, bekant? det borde den vara för alla Harry potter-läsare för de är med i sjuan. Där finns alla trollkarsklassiker som snövit och rödluvan fast The wisard and the hopping pot och the tale of the three Broters m.m  Någon som vet när bokrean slutar? var en ängel och tala om det i så fall ♥

Jag tog bilden i all hast så kvaliten blev sämst jag vet.
Om ni undrar så betalar mamma alla böcker på engelska det är så jag har råd med så många ;)

Fredagsmys till frukost ☺

God morgon! Sovit gott? Idag är det fredagen innan sportlovet startar. My breakfast ;) fredagsmys:


BOKREA!

Idag började bokrean så jag, Tova, Hanna och Lovisa gick till Akademibokhandeln, det stora, på Hötorget. Jag köpte Vampire Academy serien på engelska (4 böcker) vi gick också till en bokaffär tvärs över gatan som också hade bokrea där jag köpte Vargbröder - Havets fångar och Jagad av klanerna som fattades i min bokhylla (ugh, sådant är sååååå irriterande!) det blev 500kr för 6 böcker, ganska billigt eh? Sen blev det chailatte =) Lunchen var fylld med elefantvitsar XD När jag kom hem så trodde jag att jag var pank men så kom jag ihåg att jag har en reservplånbok. Jag tittade i den och hittade ca 850 undansparade kr som jag tänker bränna på böcker! ♥




Gosan

NAAAW! Tog världens sötaste bild på Gosis, här är den:


Waking up to...

kommer ihåg i sommras då jag nästan varje morgon vaknade till låten Fuck you av Lily Allen, tyckte den var sämst i början men den artade sig mot slutet. Numera vaknar jag till Meet me halfway av Black eyed peas den e väll bra. Missförstå mig inte, det är päronen som spelar musik eller sätter på radion, jag har inget med det att göra.



P.s   jag har fixat inlägget "årets ingenjör" det var lite problem med bilderna i den :$ 

Inte nästa NU, inte nu NU utan förra NUet

Idag åkte vi skriskor. Inte på en plätt utan en bana. De hade bara plogat en bana. Det var den längsta, 14 km. Vi åkte 1,5 km sen vände vi tillbaks. När vi kom til starten satte vi oss på ett par bänkar och drack varm choklad, åt mackor och åt något som såg ut som bullar fast med sesamfrön på men de var hårda och knapriga och fastnade i tänderna - Det var jätte gott. Sen åkte vi till mormor & göran. Vi hade inte ringt innan, vi bara ringde på dörren. Göran var inte hemma men mormor och hundarna var det. Vi fikade lite där åxå ^^ Sen åkte vi till lindhagen och handlade mat på ica maxi. Sen bar det av hemmåt.

Gäster

Den här kvällen hade vi gäster. Det var våra gamla grannar som vi hade innan vi flyttade till kungsholmen, vilket vi gjorde när jag gick i förskolan. vi tittade på melodifestivalen. Juste klockan är kvart över tolv och de gick precis. Jag e trött bör väll gå ock lägga mig.

Ps. Rösta gärna på min läkerol det står under pappas namn men jag gjorde den, snälla rösta, det går snabbt!!

Årets ingenjör?




Nominerade är:

  

1) 
 

Bra planering. Kan ev. funka för cykel...men knappast mer.

2)

 

 

 

"-Det kryper en liten myra här."



 
3)

2:a våning?
 
4)

Åsså ett litet skutt bara, så är man över.
 
5)

Glömt vattenpasset hemma eller haft nya glasögon den dan?
 
6)

Illa om man åker baklänges upp...
 
7)

"-Finns det balkong till lägenheten?" - Absolut!"
 
8)

Nära till kommunikationer?
 
9)

Billigare att bygga runt än byta stolpe. Snacka om utebelysning på balkongen.
 
10)

Välkommen in!
 
11)

Bra om man vet på ett ungefär var knapparna sitter.
 
12)

Först går det upp o sen så går det....inte alls.
 
och vinnaren är...........

Trångt, men mysigt. ;0)




(Det här var i ett mejl jag fick. Så kul att jag bara måste få visa upp det. Jag skrattade tills tårarna rann. Seriöst, vad är det för idioter som har ritat de här husen?)

En kul bild



Tog den här bilden för typ en månad sen! Jag har inte ritat den men jag tyckte den var så fin att jag tog kort på den. Tänderna ses väll inte så bra på på bild, menmen...

Idrottsdag

Har tittat på glee. Idag var det idrottsdag. Ingen favorit men det är väll bättre än vandlig skoldag.

The break-up = SÄMST!

Sämsta filmen! se den inte!!!!! Killen var jätte jobbig, på ett irriterande sätt inte roligt sätt. Den var så typ igenom hela filmen. Öppet slut. Det roligaste var väll början av dvd:n. Då fick man välja en sida Honnoms eller hennes. Man fick olika menyer beroeende på vilken man tog.


Semeldagen / fetistisdagen

Idag är det semeldagen som jag säger men det är ju lite olika vad man kallar det. I skolan fick vi semlor! De var med blåbärssylt istället för mandelmassa, det var jätte gott! Jag är alergisk mot nötter och mandelmassa om jag äter för mycket. Lite fungerar och jag är jätte glad för det betyder ju att jag har börjat växa ifrån det! På kvällen kom morf & guns. Vi åt semlor igen! Med mandelmassa denhär gången men jag vick en huvudvärk och det kliade i halsen men jag hade ju redan ätit upp den så kunde inte göra något annat än att låtsas som ingenting. Det var jättegott iaf!

Bwahahaha -FAIL Johnny!

Jämförde bilder av Johnny Depp som honnom i olika filmer. Då såg jag den här bilden:






Nae-nae, inte bra. Klipp bort eller göm adidas-lappen nästa gång är du snäll?

Alla ♥-dag + mera

Ledsen att jag inte har bloggat på länge, jag var fb-beronende förut och simsberoende så jag har inte satt på datorn sen i fredags. Lyssnar på Cry av Rihanna på Spotify.

Fredag: Tittade på "the ugly truth" askul! rekomenderasas absolut, försök dock att inte se den med föräldrar om ni ogillar att de har/pratar om sex i filmer. Shoppade lite.

lördag: Åkte till pappas mormar som är 92 år. Träffade farmor och faster Anette. Åt fikabröd. tittade på melodifestivalen på kvällen, röstade på Erik Saade (för att han var så söt!)

Söndag / alla ♥-dag / valentines day: Efter några timmars diskution om vad vi skulle baka kom vi fram till att vi skulle baka en sockerkaka. Vi gjorde en skojjig matvideo som vi ska klippa, jag lägger väll upp den här åxå. Jag smälte choklad och hällde äver och sen hällde jag strössel på. Till sockerkakan (egentligen tvärtom) tittade vi på -chocolat ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Jätte bra, Johnny Depp e assnygg i deeen!!!!!!! Jag åt chocolat till chocolat ^^

Idag: Pratde lite mad Anna nu på kvällen men hon har friidrott så vi var tvugna att avsluta tidigare än vanligt.


Sovmorgon♥

Jag har sovmorgon just nu. Jag har bara två saket på hjärnan So-provet och hur mycket jag älskade Glee-avsnittet igår! Det var jätte fint! När de hade sjungit klart inmagine hade jag tårar i mina ögon!



naaw, SÅÅÅÅ fiint! Gillar ni den här kan jag åxå rekomendera true colours som var i samma avsnitt. Jag har inte hört orginalet till Inmagine men jag har hört orginalet till true colours och då tyckte jag att Glee cast var bättre.

Sexistisk tomte i Narnia

Jag läsre ju Narnia just nu. Jag vet att jag typ har sagt dethär till alla men i boken är jultomten sexistisk!? Det retar ihjäl mig. När han delar ut pressenterna till Lucy, Peter och Susan säger han:

- Susan, Evas dotter, sade jultomten, den här är till dig. Och han räckte henne en båge och ett koger med pilar och ett litet elfenbens horn. Du får bara andvända den i yttersta nöd, sade han, för jag vill inte att du ska delta i striden.


Lixom vafan e det?! några rader senare säger han:


- Lucy, Evas dotter, och Lucy steg fram. Han gav henne en liten flaska som såg ut att vara av glas (men efteråt sa folk att den var gjord av diamant) och en liten dolk. I den här flaskan, sade han, finns ett läkemedel franställt av saften från eldblommorna som växer på solens berg. Om du eller dina vänner blir sårade, behöver ni bara dricka ett par droppar för era sår ska helas. Dolken ska du andvända om du måste försvara dig. För inte heller du får delta i striden.

- Varför då? sade Lucy. Jag tror ... fast jag vet förstås inte säkert ... men jag tror att jag skulle vara tillräcklit modig.

- Det hör inte hit, sade jultomten. Det höves inte kvinnor att strida.


OOOH! han erkänner! Det borde de få bestämma själva ju! Det är deras val. Senare säger Aslan en sak som jag verkligen inte förväntade mig av honnom:

- Detta, o, människa, sade Aslan, är Paravel, slottet med de fyra tronerna där du en dag ska sitta som konung. Jag visar dig detta, därför att du är den förstfödde och är förutbestämd att bli kärskare över de andra.

Aha. Och så blev det. Jag trodde att Aslan skulle ha lite mer vett och fatta att man inte kunnde bli en bättre härskare bara för att man är förstfödd! Det är ju ingen som hellst skillnad ju! Om någon fattar hur han tänker var snäll och förklara för mig.


Ny header

Som ni ser har jag gjort en ny header =)  den gamla headern är fortfarande över den nya, jag vet. ska fixa den vid närmaste tillfälle men det är inte nu

Reservinlägg

Har skrivit en liten lista om några reservinlägg jag kan skriva när jag inte har något bättre att skriva :)

(det här är nr 1 :O  )


Avundsjuka

Jag har ju sagt att Salsa å Freddi e sjuka. Vid middan sitter F å petar i maten.
Då säger pappa: men ta lite glass. Det är medecin säger han till oss andra !!!!!!
Jag: Nej, det är så INTE medecin!
Pappa: Jodå, hon behöver det
Jag:NEJ!!! Hur vet ni att hon inte fejkar att hon e sjuk, bara så hon ska få glass?
Mamma: När du e sjuk får du också glass
Jag: Neej det får jag inte, om jag e sjuk en vecka får jag det typ en gång. De fick igår åxå!!!!!
Mamma: Är du lite avundsjuk kanske?
Jag: JAAA!!! Nä nu går jag!


NO ("naturorgenterade ämnen" inte "nej")

 Tog massa foton på NO:n idag. Vi fick andvända oss av en "Degel" XD det låter som "Deg" och "Bagel" tillsammans. På de första bilderna har vi satt eld på T-röd. På de senare spelar vi det där spelet, ni vet "Håll ögonen på (tofsen i vårt fall) bollen"












Today will only last for 24 hours

Idag kom Amina hem till mig efter skolan :D   När hon hade gått tränade jag SO fram tills det blev middag och jag har ännu inte kommit till hälften för jag är mycket nogrann. Vi åt wok :) jättegott (det är typ som asiaternas pyttipanna med nudlar, grönsaker och kött). Freddi är sjuk och spydde igår natt och hon har smittat Salsa för hon mår dålit. Vänta pappa ropar...

Okej fick smaka nån konstig banankaka? Den var inte god, de har börjat köpa massa konstiga utlänska delikatesser.

Tunnelbanaemisslyckande i fredags

I fredags när jag var på perrongen så var tunnelbanan redan där. Dörrarna började stängas. Jag slängde mig in. Vi har idrott på fredagar. Dörrarna stängdes, jag var inne men min jympaväska var halvt inne halft ute. Handtagen var på minn sida och resten på den andra. Jag började dra i väskan och slå! Typ hela vagnen tittade på mig vid den tiden. Chauffören måste ha sett det för dörrarna öppnades igen. Jag kännde mig otroligt lättad.

Gigantiskt kurragömma på IKEA!

The dream came true, japp idag möttes ca 100 människor vid ingången i kungenskurva. Alla hade vi tomteluvor på oss. Första rundan gömde jag mig i en dusch. Jag hittades efter ett tag. Salsa å Cleo blev hittade före mig. Freddi och Britta hittades inte den gången. Nästa omgång gömde jag mig under ett skrivbord. Freddi, Britta, Cleo och Salsa blev hittade. När det var fem minuter kvar tills stopptiden (man kan ju inte sitta där i en evighet) (stopptiden var efter 30 min) så började jag gå mot ingången (Efter att ha suttit i den ställningen hade jag jätte ont i min rumpa). I rulltrappan mötte jag en som letar. Han hittade mig i rulltrappan, skillat -.- Sen åt vi lunch och efter det gick vi hem. Det var jätte roligt, jag kommer typ komma ihåg dethär i resten av mitt liv! Det var svårt att ta bilder men här är en:



Igårkväll tittade jag på typ 2 filmer. Jag såg The Others, en rekomendation från Hanna. Den var jätte bra, uppbyggd lite på samma sätt som The Uninvited - en annnan bra film. Nicole Kidman var med i den =D  ... Efter det såg jag Instängd eller The Decent. För fan vad den var läskig! Tycker man om att bli skraj är den en rekomendation. Jag fick hjärtklappning minst tre gånger. En gång tänke jag "Det är en där, jag svär en är där men ni måste gå dit ändå. Det är en där jag vet det, när den hoppar fram kommer jag skrika: jag visste de- "'AAAAH, JAG VISSTE DET!!!!!!!!". Jag måste ha väckt halva huset. Slutet var jätte bra men i mitten blev det lite för mycket och för självklart. Alexandra har utnämmt den till sin favoritfilm.




Avatar

Igår såg jag Avatar i 3D. Den var jätte bra. Jag rekomenderar att se den medans den fortfarande går på bio. Den är en sån film man måste ha sett minst en gång på bio innan man köper den. Jag tyckte jättemycket om den men Salsa verkade gilla den med än mig "Jag älskar den, älskar den, ÄLSKAR DEN!" Jag förstår varför vissa ser den två gånger. Producsenten - eller vem det nu var, sa att den skulle vara som Pochahontas. Han gjorde ett bra jobb.


Nya hjärtepinsen

Idag har de gått i trapphuset, vi köppte inga. Efter skolan kom Freddi hem - hon ska åxå sälja. Vi köpte av henne istället.

Årets Pins

 


Designad av Måns Zelmerlöw



Designad av Eva Funck

Personligen gillar jag Zelmerlöws bäst så jag köpte den.


Nutella♥Aktivitetsdag

Idag till frukost åt jag en nutellamacka! Underbart! Nutella är ju gjort på hasselnötter och jag är nötalergiker men det gick galant! Och för några veckor sedan åt jag mandelmassa i semler, men juste det mådde jag ju dålit av :-(
Idag hade vi aktivitetsdag. Jag och några andra frivilliga var kvar i skolan och gjorde NO-film om densitet. Man behövde intyg för att få vara med på film och det hade inte jag. Så jag mezzade pappa. Han ringde mig når vi gick i genom. Sen ringde mamma. Hon hade vart på nån hälsokoll så hon åkte förbi skolan och lämnade ett intyg. Frida och Amina fick uppgiften att komma på storyn. Det gick välldit snabbt för dem att förvandla person 1 till "jag" och person 2 till "Du" så de fick huvudrollerna direkt vi andra hade ingen changs. Trots allt slit med intyget fick jag bara vara me i en scen :(    Men vi hade kul iaf. Och tackvare Frida och Nesrin har jag fortfarande fastnat i "Mandariiin och clementiiin?" Har en viedo men får inte lägga upp den.

Edit1:
Ja, jag vet att Tove sade att om man hade nått emot att ni skulle vara så skulle men säga till, men man KAN ju inte svara nej på en sådan fråga! Det skule bara complicera allting och vara taskit mot er. Alla skulle bara ha suckat, det skulle ha tagit en massa extra tid och vi blev ju ändå inte klara den dagen såå... Dessutom skulle ni säkert ha fått dem ändå så, why resist? lixom. Jag vet att jag kunde ha tagit den där scenen med kubikcentimeterna men jag förstod allvarligt inte riktit vad den var tillför så jag trodde att någon som fattade skulle förklara bättre.

Edit2: asså ledsen om jag sårade er, själv tycker jag inte detta var så taskit. Jag tycker däremot det är taskit av dig, Frida, att dra in Lollo i detta, nu blir ju jag ledsen på henne att hon pratar så om mig till dig, jo det är sannt men jag frågade mest för det komma till mitt huvud när du inte var i närheten. Säg till om jag ska radera inlägget/biten om det, men skadan är väll redan skedd antar jag. Meningen var ju aldrig att såra er. Jag tror inte nån sklle palla skriva dit en till roll bara för att få in fler människor i den, det var ju en NO-film inte nått annat.

snabbis-inlägg

Simsade för nåra minuter sen. Ska nog läsa fokis och kissies blog nu. Titta de på sex and the city igår istället för att blogga för jag kännde mig som den enda som inte sätt den än.


RSS 2.0