Se till att jag inte korsar din väg på haolween

Okej mamma sa att jag inte fick ha hulahuladräkten för att det inte passade till temat men lycklit vis hittade jag lite grejs så nu är jag en svart katt istället. Jag har inte gjort mycket idag så jag har inget mer att skriva.

Hmm...

Jag har läst ut "Marked", den är jättebra och jag rekomenderar den men de flesta som läser detta har nog redan läst den. Igår var jag hos frissan. Juste freddis andra fisk dog idag. Det känns som om jag är på väg att bli sjuk. Jag har skrivit en lång önskelista; jag är uppe i 34 önskningar! Jag kommer inte få alla de sakerna men de kanske jag kan köpa själv (om jag har råd såklart)
Hmm... Nepp jag kommer inte på någonting mer att skriva och jag kommer inte skriva något mer ikväll så
go'natt!


Bubblan = en maskerad

Vi spelade nyss bubblan med ett nytt sorts vattenstraff. Man hade typ varsin kanna med 1 liter vatten och ett litet glas. Om man vann en omgång fick man dricka ett glas med vatten men den som förlorade fick inte dricka nått Den som först hade tömt sin kanna vann (Jag kom tvåa). Sedan gick vi och letade ut lite maskeradkläder till haloween på lördag för vi ska ha en liten fest hemma. Ett tag funderade jag att vara mig själv (ni vet ju själva hur mycket jag skrämmer er, moahahahahaaa!) men jag hoppas kunna gå som hulahulatjej (för vi hade inte mycket annat hemma, det var det eller en tomte med blod i mungipan) det läskiga is saken får väll vara klimatförendringarna eller nått (långsökt, jag vet). Annars har jag inte gjort mycket idag. (Freddi ska gå som pumpa föressten *fniss, om jag kommer ihåg ska jag ta några bilder)

Gårdagens "äventyr"

Igår hade jag och Salsa planerat att inte göra något alls. Gå runt med pyjamas hela dagen och så. Men strax efter en underbar lunch som jag hade lagat nästan själv (stuvade makaroner med köttbullar) sa mamma "ni måste gå ut" hon var envis så tillslut gick vi ned till vestermalms gallerian för jag ville köpa ett te och salsa ville testa en parfym hon redan testat flera gånger. Mamma hade också sagt att vi inte fick köpa glass eller fika men det struntade vi i och gick till thelins  och köpte fika. Jag köpte en smoothie och en cocosboll och salsa köpte en gigantisk tårtbit. Vi bestämmde oss för att ha en filmkväll och gick till buylando för att hyra film men de hade inte de vi villa ha inne så vi gick till buylando på s:t eriksplan för att titta om vi kunde hyra dem där men de fanns inte där heller. Då gick vi tillbaks till buylando på flemminggatan för att se om de gick att köpa men det gick inte heller så vi gick till åhlens men de hade inte de där heller. Vi trodde att de hade den på åhlens city så vi åkte dit. På vägen köpte vi varsin perfekta chailatte-naturell. De hade inte filmera på åhlens city heller. Vi hade nästan gett upp hoppet när vi kompå att de kunde ha dem på hemmakväll. Vi åkte dit och blev jätte glada och lättade när vi såg att de hade dem. Men vi fick inte hyra dem för att vi inte var medlemmar ( ? ) så vi gick hem sura. Senare satte vi på några andra filmer som vi redan hade hemma (och jag sprang ned och köpte popcorn till det nya teet). Vi tittade på film till kl 1 men sedan bestämmde vi oss för att gå och lägga oss.

Nu tänkte jag faktist börja på min önskelista så, adjö!


Korkskruvar



När jag vaknade i morse hade jag korkskruvar! (de syntes mer i verkligheten än på bilden) Jag vet att mormor hade det när hon var i min ålder. Jag tycker att det är jättefint så jag blev typ överlycklig. Ja överlycklig tills jag hade borstat håret, då försvann dem =C 

nya skor!



Köpta på "Din Sko". Visst var de snygga?

Björn gustavsson till pizzan



Vi tittade på den här till pizzan efter vi hade sätt "Björn Gustafsson - ett livs verk" Så kul (men jag har ju lite odd humor)! här är några av kommentarerna på youtube:

Man he must be real famous, thats a big birthday party!!!!!

And he cant dance, look at the guy that jump after him when he walks in, you swedish guys are crazy :P you need to see the world

swedish guys cant do beatbox! I cant see why al the peaple like it... crazy

oj "sniff" oj vänta det luktar, luktar musslor, Smells little mushroom. HAHAHAHAHA FYFAN VAD BRA! xDDDD

omfg jag håller fan på att kissa på mig. så jävla bra han e!

omfg han hade rätt:p klart dessa klippen skulle hamna på youtube:p han är så jävla grym*asg*!!!

He's the greatest of the greatest! :D I LOOOVE BJÖRN <3333
Fan vad kul det här är ! Folk går på det också!Dom måste tro att vi är dumma i huvet xD
I'm going to buy Björns latest cd!!<33

(okej jag igen) sen fans det några med engelsk överättning men som hade sagt biten när han "avslöjar sig" helt fel(med mening) så det verkar helt seriöst! Ajuste de hade lagt banan på min pizza istället för bacon igen, jag gick tillbaks med pizzan och det visade sig att vi hade den gamla menyn så jag fick en ny pizza och en ny meny.

SIMS!

ÅÅÅÅH neeeeeeeeeej! mitt sims dog! Jag hade kommit jätte långt ju! Alex Von Törn och Katarina Jaquarta hade gift sig och jag var nästan klar med deras hus! De hade ett bröllop på badhuset! Och Jonas Von Törn Hade flyttat in med Miranda Jirepp och Ida Kullerstens och Andy Diltyers Trillingar och Tvillingar hade växt upp och blivit barn!... Okej, ni kanske inte bryr er så mycket om vad som händer på mitt sims... Nu måste jag ju göra om allt!

HÖSTLOV!

Äntligen! HÖSTLOV! Juste jag har bestämmt mig för att behålla akvariet, det mår mycket bättre nu! Imorse lekte jag med Gosis hela morgonen så jag glömde handuk till Idrotten. Men jag fick låna. Just nu ska vi beställa Pizza, mamam sa att vi fick köpa vad vi ville och jag är jätte sugen på en Al Capone (Tomatsås, ost, skinka, curry, bacon och annanas).

Vad mer kan man säga?

Tillbaks från badmintonen. Just nu chattar ja me nåra. Juste, vi skriver en saga i skolan (på sv) , jag kan kanske skriva ned den här sen, den verkar bli ganska bra (stolt)!

Sesam

Hellu, efter en tråkig skoldag idag gick jag hem till Fridas Gudkatt som heter Sesam... Han var supersöt! Han påminde mycket om Gosis i sina yngre dagar. ... Nu har jag duschat också.... jaa vad mer kan man säga...
jo juste, Ciao!

Teater

Juste idag såg vi en teater i skolan från "ung utan pung" den var jätterolig men slutade lite som en strippshow... Inga närmre detaljer behövs. (fniss)

Utvecklings samtal snart

Vad kan man säga. Det blir lika dant som alla andra år.

Mina speciella darlingar!

 Gosan -Fullt namn: Gosan Missan Mysan Busan Ejabratt. -Kallas: Gosis Prinsessan
 (Guldfisken)(underst) Bob, (guldfisken)(överst)Beatrice, (akvariegrodan)(area okänd) Skurt, (liten fisk ((art oidentifierad=kommer inte ihåg vad den hette)) ) (area okänd) Viktor

Gäsp,

Idag har jag gäspat mig igenom skolan. Seriöst jag gäspade varannan sekund. Sen hade jag tyska. Ja det var väll allt.
Hejdå

Kastar bort min söndag

Den här söndagen har varigt helt bortkastad änsålänge det ända nyttiga jag har gjort är att ha städat akvariet. Jag har suttit vid datan hela dagen utan att ha satt på musik eller sims eller någonting av det vanliga. Jag har läst bloggar, varit inne på facebook, MSNat och spelat spel på internet.

Samma hotel

En till sak på "Mammut" förresten, han kommer till två olika hotel och på det andra (innan han hyr en stuga på stranden) har jag bott! hotel möwenpick, de kom fram till oss med nått thailändskt te och blommhalspand precis som på filmen. Det var lite kul.

Mammut finished- Adjö akvarium!

Nu har vi titta klart på filmen "Mammut" den var helt klart sämst, det värsta som hände i filmen var att den Philipinska nannyns son hittades blodig, man fick inte ens veta varför bara att en gubbe hade följt honnom hem. Det näst hemska var att en kílle var otrogen med sin flickvän/fru och att hennes patient dog under en operation (hon var kirurg). Ingenting att göra en film av tycker jag. Juste Greta en till mal har dött, asså jag ger upp, jag får slänga akvariet imorn jag orkar inte med det, det bara krånglar och alla dör (suck). Missförstå mig inte, det är inte jobbigt att mata dem eller att göra rent det, sådana saker man brukar göra med akvarium. Det jobbiga är att hela tiden upptäcka ett lik i sitt rum eller att sucka över att det inte spelar någon roll hur mycket man än gör rent det för att det bara blir smutsigt igen efter en timme. Jag har ju iallafall Gosis som alltid kommer att vara mitt favorit husdjur .
♥♥♥♥

-

Jag har varigt förbi en sväng på båten och sedan åkte vi till landet och efter det åkte vi till Lindhagen. På Lindhagen köpte jag godis på 500-sorters butiken. Ja jag filmade på båten men det blev knäppt så vi får se om någon av tagningarna fungerer.
Ajuste jag drömde inatt. Jag drömde att jag bodde i Thailand med alla jag kännde. Så när vi gick på stranden på väg hem från skolan så surfade vi och åkte sånhära falskärm efter en båt. Ååh det var en jätte bra dröm.
Nu ska jag gå och titta klart på filmen från igår, bye!

GLASS!

Jag och några kompisar gick ned till Glassbaren och åt glass och gjorde läxor. Jag har typ pluggat på några extra franska-glosor, suck... tungt (ironi för dem som inte fattar det). Jag åt FYRA KULOR! Mörk choklad, Cocous, Banan-choklad och Kanel. Jag önskar jag hade en bild att visa. Kanelen och Banana-Chokolada var helt klart godast. Sedan gick vi hem till Lovisa och spelade blomspelet, drack te och sånt. När jag kom hem tittade vi på "Mammut" eller okej, Freddi och Salsa ville ta en Paus för "Idol" mitt i. "Idol" e rätt tråkit ju! det var kul de första fyra åren men inte nu, samma sak med "Lets dance"... "Mammut" var superseg (eller jag har ju inte sätt klart än)! Vi åt tårta till (en som Salsa hade tjatat om i en evighet) ÅÅÅÅH vad jag var mätt.

Nu ska jag åter gå till mitt Sims och lyssna på musik och inte titta på "Idol" (tänk så mycket man kan göra samtidit)!

Tillbaka från badhuset så godnatt!

Jag har kommit hem från badhuset det var jättekul, mycket mer än jag trott att det skulle vara. Just nu lyssnar jag på "beat it".
Jag har inget mer att säga just nu så om jag inte kommer på något såå... Sov gott!

Förut, Nu, senare

Just nu lyssnar jag på "Love is my drug" kom precis hem. Förut hade vi musik, vi sjöng Michael Jackson låtar. Nu slutar låten och jag sätter på... " They don't care about us" Ja den sjöng vi på musiken. Vi ska åka till badhuset senare.


Gpp möte

I skolan är vi med i någon grej som kallas GPP (global partnership pogram eller nått) så över datorn ringte vi en Amrekansk skolklass och en kinesisk skolklass och så pratade vi om återvinning och sånt. Juste en av mina fiskar har dött Gordon (en mal)... Hur vet jag inte men vi hittade liket på botten brevid kristallen.

Farväl Gordon!


Gott/ont och blandat

Allvarligt kära läsare (om jag har några) ni kan väll komentera ibland. Jag blir orolig att jag inte har några läsare, det är som att prata med en tom vägg (eller skriva till en i mitt fall).
Ivarje fall, Min bästis Anna har tyverr sagt att det inte blir något av klättringen, hon tyckte det var kul men hon har redan träning i friidrott tre gånger iveckan, världens längsta skoldagar, och mycket läxor, så det är förståligt.
Om någon annan har lust så please meddela mig... Just nu läser jag "Tordyveln flyger i skymmningen" av Maria Gripe. Just nu (i detta very moment) lyssnar jag på "Party in the USA" av Miley Cirus, jag tycker bara att den är sådär, jag är inget fan av henne (troligtvis därför) men jag kan ändå säga att det är en av hennes bättre kreationer. Jag tror jag ska switcha till en gammal klassiker -Numb av Linking Park (ingen favorit och ingen sorts musik jag brukar lyssna på men ändå bra). Ska sätta på the sims 3 nu.
Au revoir!

En tråkig helg

En jättetråkig helg ligger bakom mig. Vi skulle ut med båten och jag hade ingen bok med mig. Så jag stickade och spelade DS en hel helg eftersom det var tre grader utomhus (det var inte det jag hade packat för). Jag är ledsen men jag har tröttnat på dig lilla blogg lika mycket som jag har tröttna på mitt akvarium (det som numera bara får mat en gång om dagen för att jaginte orkar mata två) jag ska försöka skriva.
Hej då sålänge!


Klassmiddag

Idag var det klassmiddag, ett knytkalas. Jag tog med mig crepês men det blev fem stora rullar över men förövrigt var det kul. Vi skulle se film efter middagen men det blev inte av. Nu har jag precis duschat. Vi har franskaprov imorn men jag e inte särskilt nervös av nån konsti anledning.

Bonne nuit!


Oh... shit!

Åh nej! jag glömde tyskan idag! Hur kunde jag glömma den jag har ju tänkt på den hela dagen! Det går en jättesöt kille där =S (för er som inte vet: jag går på tyska hemspråk för min pappa är halvtysk)
+ sorry att jag inte har skrivit på ett tag det har varit fullt upp hela helgen mamma hade kompisar här (en till jättesöt kille som är son till en av hennes kompisar var här också men hen var as trist och typ den mest osocialaste människa jag mött) m.m

HAN LEVER, HAN ANDAS!

igår var det bara Vincent som dog (jag tittar inteså noga på lik) och VIktor lever! men han e typ lite i schok har väll trauma eller nått, det skule jag få om jag såg en kompis strimlas till döds. Vi måste köpa en kompis till honom några förslag på killnamn på V?


Kort i pappersåtervinningen.

Jag hittade betalningskortet eller elektronkortet som det tydligen heter. Det låg i pappersåtervinningen. Men jag kan inte glädjas åt det på grund av innehållet föregående inlägg.


En tyst minut...

Något tråkit har hänt, Vincent och Viktor har dött. Det gick till typ som på "Hitta Nemo" när Nemo skulle in i pumpen och lägga i en sten där för att den skulle sluta rena. Nemo blev räddad när de hissade in ett sjögräs han kunde hålla i och de kunde dra ut dem, men Viktor och Vincent fick inte tag i något sjögräs utan blev strimlade till döds,jag hittade resterna och inälvor i röret till pumpen. De blev jätte rädda när jag släppte i Bob och Beatrice för de var så stora och simmade in i pumpen. Ååh nej, nu rinner tillochmed några tårar nedför min kind. Vi får hoppas på att de fick en snabb död. Viktor och Vincet var min lillasysters fiskar fast de bodde i mitt akvarium. Håller en tyst minut nu för att åminnas deras död, var med om du vill.


BOB!

Vi handlat Bob och hans fru Beatrice och ett hus till dem. De har också anlitat två städare- malar de heter Gordon och Greta. De har också en rumskamrat- akvariegroda (Louises förslag) som heter Skurt. De ser ut att trivas =)


Borta!

Jag fick mitt första betalkort tidigare i veckan (sent? tidigt? vad tycker ni?)  och gissa vad det första jag gör med det är! Jag tappar bort det såklart! Nu måste saker komma fram tillslut för jag börjar sakna det. Ååh jag är så glömsk!


RSS 2.0