Skidsemester

jag e ledsen men jag hinner inte lägga upp några bilder från julen idag. Vi ska åka på skidsemester i en vecka så jag kommer inte kunna blogga på hela den tiden. Vi ses om ca en vecka

Julafton!!!

Jag hade en jätte bra julafton. Först skulle vi bara ha 4 gäster :( jag tycker om stora jular så det va inte så poppis. Men sedan pratade mamma och pappa med sina bästa kompisar - familjen Hansson. De håller på att renovera sitt hus så de har inget kök och skulle få fira sin jul i källaren utan julmat!! det går INTE för sig så vi bjöd hem dem till oss :) Så våran familj -5   farmor å farfar -2    mormor å Göran -2    Börje å Carola med sina två barn Maximilian å Sofie (Julia firar jul med sin mamma så hon kom inte) och deras mammor Helga och Inga-Lill -6 Det blir 15 pers (plus tomten -16 men han var bara där i några minuter). Jag åt masssor av knäck och massor av mormors hemgjorda köttbullar. Nu till den viktiga delen JULKLAPPARNA!

Av Farmor och farfar och Morfar och Gunsan fick jag Ett par nya Skidor!!! De är de bästa som finns!

Av Petra, Mattias och Bossen fick jag ett H&M pressentkort

Av The Hansson Family fick jag Biokort

Av Mormor å Göran fick jag en Mini DVD

Av Alexandra fick jag böckerna Törst och Frusetblod, de är de första två i serien Vampire academy

Av Fredrika fick jag The sims 3 Dendär Jorden runt editionen

Av Mamma och Pappa fick jag en ny mobil! ♥ En satio! Den har 12,1 megapixlar o.0  Thats a lot!

Av Faster Anette fick jag Nagellack

Salsa var lite orolig för hon fick massa dubletter. Mormor å Görans hundar Candy och Tindra var där åxå... De skrämde slag på Gosis. Foton kommer imorn eller senare idag . 

God jul!!! 

Dagen före dagen före doppardan

Alla julklappar fixade. Jag har inte så mycket att säga :S


4 dagar

Förlåt! Ska försöka uppdatera bättre

Fredags: vi hade avslutning. Sedan gick jag hem. senare på kvällen komm Petra (min gudmor) och Mattias (hennes son. Mamma å pappa e hans gudföräldrar vilket gör oss gudsyskon). Han e typ 3 år. Vi bakade pepparkakshus :)

Lördags: Bakade pepparkakor :)

Söndags: Salsa hade släktkalas hemma hos morf o guns. Jag fick en alergisk reaktion på en av tårtorna :(

Idag (måndag) : handlat julklappar.

Observera att jag har somnat ca 1 och vaknat typ 11 = vänt på dygnet för att det finns så många bra filmer i världen!

SNÖSTORM ♫♪

YAAAAAAAAAAY!!!

Idag var det städrock i skolan så vi slutade tidigare. Jag köpte en chai latte med extra smak av karamell på vägen hem <3333333333333  J'adore it.

snösnösnösnö-snööööööö-SNÖ!!!!
♫ - ♫ - ♫ - ♪ - ♪ - ♪ - ♪ - ♪ - ♫

KISTA GALLERIA eller kanske jag ska ha rubrikern SMILEYS

Idag var vi i kista gelleria :) Jag köpte en halv pressent, "/  Vi provade åxå kläder :)  i skolan hade vi matteprov = bajs  :´C det har aldrig gått så sämst förr. ehrm... godnatt :o

Opa

Opa är här! :) han närvarar ju inte vid julafton så vi fick våra julklappar nu. Två trisslotter (som visade sig vara nitlotter) och 250 spänn som  jag ska köpa böcker eller filmer för. Nu sitter jag här och suger på en knäck och tänker på hur omoget det är att skapa en grupp om Erik Grönwalls (idolvinnaren 2009) flickvänn. Jag tyckte inte inte alls att hon klängde på honnom under hela låten eller att hon gjorde bort sig. Det var hans stora ögonblick och om han vill dela det med henne är väll det ok. Det är taskit mot henne at skapa sådana patetiska grupper. Det är min åsikt men jag bryr mig egentligen inte för jag följer inte idol. det e tråkit samma story om å om igen. Hur många idoler kan sverige ha? fast de flesta blir väll inte så kända...

Skicka vidare / Pay it forward

Skicka vidare / Pay it forward är en jätte bra film! en av mina favoriter numera. Jag rekomenderar den jätte mycket.


han som spelar Trevor är samma som i sjätte sinnet :)

En julklapp MINDRE!

jag vet att jag har börjat tjata mycket om dessa julklappar på senaste tiden men alvarligt, hur kan man bli in julklapp fattigare. Jo såhär går det till: Mormor ringde och sa vad hon hade köpt men det hade jag åxå köpt så jag får lämna tillbaks min. Fast det här var ingen julklapp utan en födelsedags pressent. Hon fyller år på torsdag. Fan då har jag varken julklapp eller födelsedagspressent. tick tack tick tack...

FAIL!

Dagen har varit rätt misslyckad :S Jag började bli lite sjuk i fredags, det är bättre nu iaf men jag e inte helt återställd. Jag gick och köpte godis ♥  Sen skulle jag köpa julklappar. Jag köpte en... Japp sämst. Det är en dag imorn åxå då måste köpa till alla fast farmor skulle komma eventuellt... Pressad macka till frukost, nudelsoppa till lunch och pizza till middag tillsammans med en massa godis. Shiit! im onyttig! känns mycket värre att se det såhär svart på vitt. Kanske jag bör gå och springa en runda -ha! inte en chans. Jag får ta igen det på att annat sätt bara ;)


B-A-N-A-N-A-S

Sitter här och lyssnar på Gwen Stefanis "Hollaback girl". haha, jag älskar stavningsbiten,"Let me hear you say the shit is bananas: B-A-N-A-N-A-S"





=)

FY MICCILI!

Har inte skrivit på flera dagar fyy på mig. I tisdags gick jag på freddis uppträdande i fridhemsskolan eller kungsholmens grundskola som det heter nu förtiden (när jag skrev det där kännde jag mig GAMMAL) men jag mötte inga gamla lärare. (bra? dåligt?) sen igåår... jojuste jag läste ut sökandet. den var bra, lite barnslig kanske (började läsa serien för en evighet sedan men författaren skriver såååå långsammt) idag lånade Ivanhoe från bibblan med hopp om att hinna läsa ut den innan nyårsafton då den går på tv, den var min favvofilm ett tag. Snart börjar glee, see ya!


ännu ett GPP

Japp som ni ser på rubriken så var det ännu ett GPP idag. Det var skojjit! Från amerika mötte vi två cheerliders som bettedde sig som om de var med i en typisk amrekansk film! De babblade om enhörningar och kallade santa för the fat man. Ja ni fattar, men de var trevliga! Av kineserna fick jag reda på att mitt namn på kinesiska är
Mai ke la. Det tyckte de var roligt, de skrattade mycket när de sa det, men-men...

Nu MÅSTE det funka

Jag har anlitat ett proffs för att fixa storleken nämligen Lovisa!!!!, alla sa ju att de inte såg nått. Ifall ni fortfarande inte ser nått så skyll på henne och tala om för henne att hon är skyldig mig en maoam, ne skojja bara, men jag ska inte störa mer för ni har säkert mycket att ta igen eller hur?!

Förföljd

Jag blev allvarligt förföljd på vägen hem! Det var någon kille i 25års-åldern med jeansjacka, bakåtslickat hår och en vit ros i handen som började prata med mig.

Vid spärrarna på fridhemsplan (tunnelbanan) :

Förföljaren: hej!
Jag undrade om jag kännde honnom och sa: heej?

sen gick jag och ca 30 meter kom han fram till mig igen:

Förföljaren: Hur mår du?
Jag kännde mig obekväm och pep: Bra
Vet inte om han hörde mig för han började snacka engelska: Where are you going? Home?
Då sa jag helt enkelt: I'm sorry but i'm not supposed to talk to strangers
Förföljaren: I understand...

Under långa stunder gick han bara brevid mig utan att säga något. Detta kanske inte var särskillt läskit men det känndes så!!!

Teater + Julgran + Smoothie = voffel-hår

Idag var jag på en teater som mina kompisar spelade i. Sedan kom jag hem Mammso och Pappso hede köpt en julgran! <3  Sedan klädde vi den med temat lila och silver, förra året och året före och året innan det hade vi guld så när de föreslog en till guldgran fick jag typ damp så vi gick ner och köpte lite fler lila å silvriga kulor på åhlens åxå. Jag ska fixa bilder jag lovar.Jag hittade en gammal julskiva som jag, Salsa och de andra i skolkören gjorde när jag gick i 4:an som vi spelade typ hela dan.
 När vi hade klätt granen gick jag omkring i huset och lekte mästerfotograf vilket ledde till massor av onödiga foton och Gosi som fotomodel.
 Pappa gjorde mummsiga smoothis♥ vilka jag förresten lyckedes spilla ut i vår vita soffa men schhh! mamma har ine märkt nått än.
 Salsa vofflade sitt hår och då ville freddi åxå ha vofflat hår (såklart, salsa e typ hennes idol) vilket betyder att jag åxå skulle ha det, har dem det har jag det, det är poängen med en trio. Det är lite som den sommaren vi alla hade happy faces på våra halsar, vi kallade de släktmärken ;P

Julhandel

Förut idag var vi och julhandlade. Vi träffade Johanna. Trevligt, trevligt! Vi hann inte snacka så mycket men ändå. Okej så:
 
• Mamma - avklarad - Bok, "Konsten att läsa tankar , hur man förstår och påverkar människor utan att de märker något (något jag vill läsa efter henne ;) )
 
 • Pappa - ej avklarad - Cyckel pump till en som kallad "Trek" (smalare än vanliga cyckelpumpar)
 
 • Fredrika - ej avklarad - Vet inte vad hon ska få, några bra förslag?
 
 • Alexandra - ej avklarad - Ugly betty dvdbox 2:an till sin födelsedag (17 dec) 3:an till julafton (hon har redan 1:an)
 
 • Morfar & Gunbritt - avklarad - Digital Fotoram + mini USB (stora dticker utanför vilket är bad)
 
 • Mormor & Göran - ej avklarad - Vet inte 

 • Opa (farfar på tyska) & Oma (farmor på tyska) - ej avklarad - De kommer inte så de får ingen

 • Farmor & Hans - ej avklarad - Såg en kul rosformad/stjärnformad sockerkakeform, men den var dyr...

 • Faster Annette - ej avklarad - Vet inte om hon kommer
 
 • Moster Mia - ej avklarad - Hallå hon e i Thailand så hon får ingen

 • Annika & Freja - ej avklarad - De kommer inte heller

Japp de är dem som jag brukar ge till, massor på pappas sida har en julafton hemma hos kyllan & lasse men de bor så långt bort så vi har en egen istället. Ja nu vet ni mycket om min släkt åxå alla mina far/morföräldrar e skillda och har gift om sig = Dubbelt så mycket julklappar!!! De skillde sig och gifte om sig för så länge sedan att de har blivit farfar/farmor/morfar/mormor för mig, jag kallar redan Hans för farfar och Heike för Oma. Jag hoppas att ni kanske fick några tips om vad man kan köpa lr nått. Jag hoppas åxå att ingen av dem läser min blogg! (Okej salsa gör inget för jag har redan sagt vad hon kommer få i julklapp och födelsedagspressent) Jag har aldrig berättat för någon av dem att jag har en blogg för det känns lite som att de inkräktar på mitt privat liv om de gör det eller nått "/


Ny design

nu har jag jobbat på en ny design i några timmar. Jag vet att jag har skrivit att Lovisa skulle hjälpa mig men hon har ändrat sig och jag har fått försöka utan henne.    Hur är den???

Var en ängel och skriv om du -inte ser någon skillnad  -Fortfarande inte ser min rubrik  -ser något konstigt  -inte ser något du borde se

Länge sedan jag skrev

Det känns som om det var länge sedan jag skrev. Vad kan man hitta på nu dååå.. 11 skoldagar kvar sedan är det jullov! Några julklapps tips? Har lite problem med att välja ut något till (få se hära) alla utom Salsa och Mamma.

Please! kan ni skriva några julklapps tips?

RSS 2.0